Scroll To Top
Svingkraner, lettbaner og andre kraner

Partner of SWFSvingkraner

Svingkraner er både økonomisk og praktisk for å flytte last der hvor plassen er begrenset. De kan leveres frittstående og veggmonterte. Kranene leveres komplett med arm, søyle og strømkabel eller strømstrekk. Ønskes det også talje, finner du vårt utvalg her.

Send oss en forespørsel om svingkraner her

Veggsvingkraner

For montering i eksisterende vegg eller søyle. Kommer i kapasitet fra 50 kg og oppover. Kan leveres i flere forskjellige utførelser. Bla. a. profiltype med innvendig løpekatt og H-bjelke typer dersom det trengs motorisert løpekatt. Alle leveres med veggfeste, rotasjonsbraketter og strømkabel eller strømstrekk dersom den skal brukes med el. talje. Veggsvingkraner leveres med veggfeste for betongvegg ( bolter for å feste i vegg er ikke inkludert), og kan i tillegg leveres med feste for eksisterende søyler (opsjon). Andre, spesialløsninger kan leveres på forespørsel.

Veggsvingkran. (Her vist med søylefeste (opsjon).

Søylesvingkraner

For montering, frittstående på gulv. De kan leveres med bolter som støpes ned, eller fotplate som festes i eksisterende betonggulv med bolter. Kan leveres med delvis rotasjon på opp til 300°. Rotasjonsmotor kan også leveres på en del av modellene. Dette må da bestilles med kran da det ikke kan ettermonteres.Vi kan levere modeller fra 50 kg og oppover. For en oversikt over forskjellige løsninger, klikk på bildet. Vi leverer kraner fra Tyske SWF Krantechnik og andre dersom man trenger leddete kraner eller andre spesielle kraner. Kraner med 360° full rotasjon kan også leveres på forespørsel.

 

Lettbaner

Lettbane er et komplett kransystem for industrielle bruk. Med hjelp av dette systemet kan man forbedre produktiviteten ved håndtering av last opp til 2000 kg. Med et lettbanesystem kan man øke monteringstakten, produksjonen og vedlikehold. Et lettbanesystem kan kombineres på ulike måter, og er derfor svært anvendelig. Kan leveres som mono lettbane eller lettbanetravers.
Et lettbanesystem er basert på forskjellige typer stålprofiler eller aluminiumprofiler. Systemet kan også leveres med et utall forskjellige oppheng for maksimal utnyttelse. Når elektrisk talje brukes, leveres systemet med kabel som bruker kabel-løpekatter eller innvendig strømskinne som bruker en spesiell løpekatt, noe som er å anbefale på lengre systemer.

Send oss en forespørsel om lettbane her

Driftsikkert

Et lettbanesystem er svært holdbart på grunn av sin lukkede profilkonstruksjon som hindrer støv og smuss fra å trenge inn i systemet. Stålprofiler er overflatebehandlet med pulverlakk. Standardprofiler leveres i lengder på 1-8 meter i fargen rød RAL 2002 (fra 16. januar 2023). Andre farger og utførelser er tilgjengelig på forespørsel. Løpekattene som brukes er nesten helt stille med en rullemotstand på bare omtrent 1% av lasten. Et lettbanesystem bringer sikkerhet, ergonomi og kvalitet til din bedrift. På de største banene bør man vurdere motorisert drift. Vi leverer systemer fra Tyske SWF Krantechnik (ProfileMaster PLUS (klikk for PDF) - (eller ProfileMaster plus AL(klikk for PDF) samt frittstående systemer fra Vetter (se lengre ned på siden).


Andre kraner

 

COMALU, portabel utliggerkran

Den flyttbare utliggerkranen COMALU er utmerket til bruk på vanskelig tilgjengelige plasser. Aluminiums ramme garanterer deg maksimal portabilitet og letter montering. Bagen (inkludert) gir teamet ditt til et ideelt verktøy for å komme i gang med arbeidet på stedet, raskt og effektivt. Alle delene som utgjør COMALU er plassert i en eller to solide bagger beroende på type. Da basisversjonen kun består av tre elementer kan en enkelt person bære utliggerkran, montere på plass i holderen (basen) for så å utføre løftet på en trygg måte. Den kan leveres med flere forskjellige holdere (baser, ikke inkludert) for forskjellig bruk, og den kan også leveres med forlenger for større løftehøyde. COMALU kommer i størrelse 300, 500 og 600kg, og kan også leveres med manuell vinsj.

Send oss en forespørsel om COMALU her.

Last ned PDF her (EN).

ErgoLine®

Denne to-skinne, lettgående portalkranen ErgoLine® er spesialist på håndtering av laster opp til 1000 kg, som må flyttes raskt og komfortabelt.
Jevn drift og stabilitet smart kombinert. Enestående brukervennlighet. Dette er ErgoLine-systemet® fra VETTER. Det integrerte chassissystemet med gimbal lager er en innovativ nyutvikling. Takket være best mulig kraftoverføring setter den nye standarder for jevnhet.

Mens konvensjonelle kransystemer fungerer best fra sentrum, tilbyr ErgoLine-systemet® presis og uforlignelig enkel bevegelse fra hvilken som helst posisjon.
ErgoLine-systemet® har en modulær struktur. De uendelig justerbare kragene festes raskt til støttene og sikrer en enkel installasjon ved hjelp av dynamisk komposittankre, noe som eliminerer komplisert fundamentarbeid.
De høydejusterbare støttene muliggjør rask levering og tilpasning av systemet på stedet.
De matchende ELECTROLIFT-kjettingtalje® og annet allsidig tilbehør er tilgjengelig direkte fra oss.

Send oss en forespørsel om ErgoLine® her

Last ned PDF her.

Les mer på produsentens hjemmeside.

 

Social Media

Veggsvingkran ST stål
Veggsvingkran ST stål

Søylefeste for veggsvingkran (opsjon)
 

 

Nedstøpingsfundament
 

 

Fotplate
Fotplate

 

Leddet søylesvingkran
Leddet søylesvingkran

 

Comege 360
Comege 360

 

Profiltype
Profiltype

 

Profilemaster Plus red RAL 2002
Profilemaster Plus red RAL 2002

 

Aluminiumsprofiler
Aluminiumsprofiler

 

Profile Master RED RAL 2002
Profile Master RED RAL 2002

 

Oppheng for H-bjelker
Oppheng for H-bjelker

 

Kabel løpekatt
Kabel løpekatt

 

Conductor Trolley
Conductor Trolley

 

COMALU innhold i bagen
COMALU innhold i bagen

 

COMALU 500kg
COMALU 500kg

 

ErgoLine®
ErgoLine®